Waarom onderhoud?

Uit ervaring blijkt dat de meeste klachten over apparatuur voortkomen uit geen of te weinig onderhoud. Afgezien van de ergernis die het veroorzaakt zolang het toestel stilstaat. (omzetverlies).

Vaak worden een behoorlijk aantal toestellen vroegtijdig vervangen of zijn er te laat dingen geconstateerd zodat de reparatiekosten onnodig hoog uitvallen.

Om nog maar te zwijgen van de onveilige situatie en alle narigheid die veroorzaakt wordt als een toestel kapot gaat en iemand zich blesseert.

Kortom: onderhoud is noodzakelijk en werkt vooral preventief.

Onderhoudscontracten

Wilt u onderhoud laten uitvoeren, neem dan gerust contact met ons op om een indicatie te krijgen wat voor u, aan de hand van een balansopmaak, de mogelijkheden zijn. Wij leveren passend aan uw wensen of aan uw apparatuur onderhoud.

Jaarlijkse controles of uw apparatuur nog voldoet aan de bestemmende eisen is geen probleem. Afhankelijk van het soort appartuur, kunnen wij ook uw apparatuur kalibreren.

Informatie over wat wij precies bij een onderhoud uitvoeren en hoe u zelf preventief klein onderhoud kunt uitvoeren, worden altijd vooraf besproken.